Psiholog terapie de cuplu

Ce este psihoterapia de cuplu?

Orice cuplu trece prin dificultati insa felul in care acestea isi pun amprenta pe cei doi parteneri poate diferi in functie de solutiile adoptate. O metoda eficienta de gestionare a provocarilor este terapia de cuplu, o solutie care are ca efect nu doar solutionarea unora dintre probleme ci si cunoasterea in profunzime a relatiei dintre cei doi. Psihoterapia de cuplu este un proces de exersare a comunicarii si de gestionare a dificultatilor cu ajutorul unui psiholog terapie cuplu.

Cand ai nevoie de un psihoterapeut de cuplu?

Viata de familie presupune un echilibru intre cei doi parteneri, insa cu trecerea anilor fiecare se poate dezvolta diferit, avand prioritati distincte. Prin psihoterapie de familie pot fi abordate si rezolvate o multitudine de situatii precum: situatii conflictuale, probleme de comunicare, situatii de infidelitate sau probleme sexuale, dar si problemele de incredere in sine sau in cuplu.

Cum te poate ajuta psihoterapia de cuplu?

Psihoterapia de cuplu te poate ajuta sa identifici problemele si sa le gasesti acestora o rezolvare. Poti imbunatati relatia cu partenerul prin exercitii de terapie de cuplu sau te poti cunoaste mai bine pe tine insuti si nevoile tale. De asemenea, terapia de cuplu poate face lumina in directia intimitatii, putand readuce inapoi trenul dorintei si poate spori gradul de incredere al partenerilor unul in celalalt.

Cat de eficienta este psihoterapia de cuplu?

Psihoterapia de cuplu este cel mai eficient mod de gestionare a problemelor din cuplu, dar si a provocarilor zilnice care afecteaza relatia, datorita abordarii holistice, in profunzime, a problemelor cuplului ca entitate monolit.

Alte servicii

Anxietate si fobii

Anxietatea afecteaza capacitatea unei persoane de a functiona la potentialul maxim.

Depresie

Ganduri negre care te lasa fara bucurie, fara vlaga si focus indica aparitia depresiei.

Sexualitate

Sexualitatea joaca un rol important in dezvoltarea relatiilor sanatoase cu noi insine si cu ceilalti.

Suntem aici pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie.

Programeaza-te!