Psiholog depresie

Cum stii ca suferi de depresie?

Considerata a fi „boala secolului”, depresia este un nor negru care poate strica echilibrul tau interior. Daca te simti foarte trist si iti lipseste placerea de a face lucruri care odinioara iti aduceau bucurie, daca te simti obosit, extenuat si iti este greu sa te concentrezi, ori daca te confrunti cu ganduri negre si cu dificultati in a lua decizii, acestea sunt semnele care iti pot indica aparitia depresiei.

Tratamentul depresiei - cum te poate ajuta un psihoterapeut?

Starile depresive pot fi tratate prin terapie depresie, iar rolul terapeutului este sa iti ofere ghidare si suport prin negura emotiilor. Prin terapie pentru depresie pot fi identificate cauzele acesteia si poate fi determinata solutia potrivita pentru fiecare caz. Daca ai pierdut pe cineva drag sau ai depresie postnatala un psihoterapeut te poate ajuta sa te regasesti adaptand sedintele de psihoterapie depresie in functie de trairile tale.

Este terapia eficienta in tratarea depresiei?

Desi exista si alte variante de tratament pentru depresie, prin terapie depresie se obtin cele mai bune rezultate, deoarece aceasta atinge cauza problemelor, constientizarea si astfel tratarea eficienta.

Alte servicii

Psihoterapie individuala

Cand simti ca nu mai poti face fata singur, psihoterapia poate fi o solutie la indemana.

Terapie de cuplu

Te poate ajuta sa depasesti momentele mai dificile sau sa iei o decizie dificila pe care ai tot amanat-o.

Terapie de grup

Un grup de terapie poate fi o modalitate valoroasa de a simti sprijinul si conexiunea cu ceilalti.

Suntem aici pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie.

Programeaza-te!