Consilier dezvoltare personala – life coach

Ce este, de fapt, dezvoltarea personala?

Atunci cand vrei sa fii atat pentru tine insuti, cat si pentru cei din jur, cea mai buna varianta a ta, una dintre solutiile care iti ofera rezultatele asteptate este ideea de consiliere si dezvoltare personala. Un consilier de dezvoltare personala este un psiholog sau psihoterapeut la care mergi nu doar in situatia in care ai o problema, ci mai ales atunci cand vrei sa iti imbunatatesti anumite aspecte emotionale, interpersonale, legate de un anumit subiect etc., astfel incat tu sa te simti in echilibru cu sinele tau si in permanenta evolutie.

Cum se vor desfasura sedintele dedicate dezvoltarii tale personale?

Sedintele de dezvoltare personala se desfasoara in cabinet sau online si au in vedere discutarea aspectelor particulare pe care vrei sa le imbunatesti sau descoperi. Dezvoltarea abilitatilor si stabilirea obiectivelor personale sau profesionale, dezvoltarea abilitatilor de comunicare sau a caracteristicilor de leadership, dar si explorarea de noi interese sunt aspecte ce pot fi discutate in sedinte de dezvoltare personala adolescenti sau dezvoltare personala adulti.

Cum ne stabilim scopul sedintelor de dezvoltare personala?

Un plan de dezvoltare personala poate fi realizat fie in functie de dorintele si preferintele tale, discutand cu terapeutul despre ariile pe care vrei sa te extinzi la nivel de cunoastere si exersare.

Alte servicii

Anxietate si fobii

Anxietatea afecteaza capacitatea unei persoane de a functiona la potentialul maxim.

Depresie

Ganduri negre care te lasa fara bucurie, fara vlaga si focus indica aparitia depresiei.

Sexualitate

Sexualitatea joaca un rol important in dezvoltarea relatiilor sanatoase cu noi insine si cu ceilalti.

Suntem aici pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie.

Programeaza-te!