Psiholog anxietate si fobii

Cum stii ca suferi de anxietate?

Senzatia de teama pe care o experimentezi atunci cand esti pus in situatii noi este normala, insa uneori aceasta poate fi exacerbata ca urmare a emotiilor puternice. Reactia la stresul cauzat de aceste emotii poarta denumirea de anxietate. Diagnosticul se pune de catre un terapeut, in cadrul unei sedinte terapie anxietate, luand in calcul manifestarile acestei afectiuni: neliniste, teama, tulburari de somn, dificultati de concentrare sau iritabilitate.

Tratamentul anxietatii si fobiilor - cum te poate ajuta un psihoterapeut?

Cel mai adecvat tratament pentru anxietate poate fi oferit de catre un psiholog fobii/ psiholog anxietate, adica de un psihoterapeut specializat pe problema anxietatii si a fobiilor. Tratamentul porneste de la sedinte de terapie cognitiv-comportamentala la tratament psihiatric anxietate. Daca suferi din cauza temerilor sau daca esti mereu vigilent, in garda, temator cu privire la expunere psihologul iti poate oferi suport si tratament fobie sociala alaturi de o intelegere in profunzime a sentimentelor tale.

Cat de eficienta este psihoterapia in tratarea anxietatii?

Studiile arata ca psihoterapia are un impact semnificativ in reducerea simptomelor anxietatii, dar si in ameliorarea fobiilor, a temerilor si a exacerbarii emotiilor. Psihoterapia este cel mai bun tratament pentru anxietate, asadar daca te simti temator, iar acest lucru iti afecteaza viata, alege sa discuti cu un psihoterapeut Bucuresti pentru rezolvarea problemelor care iti umbresc fericirea.

Alte servicii

Psihoterapie individuala

Cand simti ca nu mai poti face fata singur, psihoterapia poate fi o solutie la indemana.

Terapie de cuplu

Te poate ajuta sa depasesti momentele mai dificile sau sa iei o decizie dificila pe care ai tot amanat-o.

Terapie de grup

Un grup de terapie poate fi o modalitate valoroasa de a simti sprijinul si conexiunea cu ceilalti.

Suntem aici pentru a-ți oferi sprijinul de care ai nevoie.

Programeaza-te!